پردازنده سرور E5-2630 V2

تعریف کلی cpu

واحد پردازشگر مرکزی (Central Processing Unit). CPU یکی از مهم ترین بخش های یک سیستم کامپیوتری به شمار می رود که بدون آن سایر بخش های کامپیوتر قادر به انجام عملیات نخواهند بود. همچنین پردازنده به تنهایی نمی تواند فعالیتی رو انجام دهد و به قطعه های دیگری همچون پردازنده گرافیکی و حافظه ی ذخیره سازی اطلاعات و غیره نیاز دارد. پردازنده ها داده ها و دستورالعمل ها را از حافظه می گیرند و پس از انجام یک سری عملیات محاسباتی و یا منطقی آن ها را تحویل می دهند، برای انجام کارها و پردازش های سنگین باید از یک پردازنده قوی استفاده کرد. در واقع هر چقدر قدرت پردازنده بیشتر باشد توان پردازش آن افزایش یافته و سرعت سیستم نیز افزایش خواهد یافت.

انواع پردازنده Intel Xeon

طراحی و ساخت پردازنده های اینتل زئون (Intel Xeon) با هدف پردازش در سرورها و ایستگاه های کاری طراحی شده، و از خیلی جهات با پردازنده های دسکتاپ متفاوت است. نمونه ای از پردازنده های دسکتاپ Core i7 می باشد. از مزایای پردازنده های اینتل زئون (Intel Xeon) دمای کمتر و پایداری بیشتر می باشد که با توجه به کارایی و بازدهی که دارند در شرایط مساوی، درصد بسیار کمتری از هنگ و Crash سیستم، در سیستم‌هایی دیده می‌شود که از پردازنده های زئون بهره برده‌اند و این به دلیل تکنولوژی‌هایی است که در این سری پردازنده ها استفاده شده است.

طبقه بندی CPU های اینتل

اساس رده بندی توان پردازنده های اینتل توسط شرکت و بر اساس نوع تکنولوژی و متغیرهای آن می باشد. تعداد هسته های پردازنده، سرعت پردازنده، میزان cache پردازنده و … متغیرهایی هستند که در رده بندی سی پی یو ها نقش دارند. تکنولوژی های پردازنده ها نیز تکنولوژی هایی مانند توربو بوست (Turbo Boost) ویا هایپر تریدینگ (Hyper-Threading) و … می باشد. رده بندی پردازنده ها از CPU های سلرون (Celeron) و پنتیوم (Pentium)، به ترتیب دارای 1 و 2 ستاره می باشند. یعنی این سی پی یو ها در پایین ترین رده بندی قرار می گیرند و به همین ترتیب، پردازنده های Core i3  دارای سه ستاره، پردازنده های Core i5 دارای چهار ستاره و پردازنده های Core i7 دارای پنج ستاره هستند. لازم است بدانید که پردازنده هایی که در لپ تاپ و دسکتاپ مورد استفاده قرار گرفته اند از یکدیگر متمایز هستند، و هر کدام از آنها خصوصیات مختص به خود را دارند.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پردازنده سرور E5-2630 V2”